Welke douche kiest u?

Voor veel mensen is het de ultieme ontspanning: na een lange dag werken lekker onder de warme douche gaan staan en letterlijk de stress van de dag van u af laten spoelen. Of bent u zo iemand die juist ’s morgens onder de douche gaat staan om wakker te worden en fris de dag in te gaan? Wat uw voorkeuren ook zijn: er is altijd een douche die bij u past. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Soorten douchekoppen

Wanneer u naar een badkamerspeciaalzaak gaat, duizelt het u misschien wel van alle soorten douchekoppen die er zijn. Natuurlijk kennen we allemaal de standaard handdouche, die in de meeste gevallen via een stang in hoogte instelbaar is en die u van de stang kunt nemen om bijvoorbeeld gemakkelijk uw haar uit te kunnen spoelen. Maar er zijn ook andere soorten douchekoppen. 

Regendouche 

Bijvoorbeeld de regendouche, ook wel stortdouche genoemd. Die zit meestal – maar niet altijd – in het plafond gebouwd, zodat het water van bovenaf over u heen valt. Omdat de oppervlakte van een regendouche groot is, wordt uw hele lichaam voorzien van lekker warm water en blijft uw temperatuur op peil. 

Zijdouche

Houdt u wel van lekker warm water tegen uw rug of zij? Of juist tegen uw benen? Breid dan uw douchecabine uit met een of meerdere zijdouches. Zoals het woord al zegt, zit een zijdouche in de zijwand van de douche geïntegreerd, zodat u optimaal kunt genieten van het warme water.

Massagedouche

Wilt u écht ultieme wellness in uw eigen badkamer, dan is een massagedouche voor u een goede keuze. In een paneel zitten diverse zijdouches die een krachtige waterstraal geven. Zo wordt u lekker gemasseerd tijdens uw douchebeurt. Daarna voelt u zich als herboren! 

Inspiratie nodig?

In uw nieuwe badkamer wilt u de fijnste douche. Kom daarom eens langs bij Mijn Thuis Doorisol in Rucphen. In onze showroom ziet u alle soorten douches. Onze badkamerexperts gaan met u in gesprek over uw wensen, mogelijkheden en budget en ze voorzien u van een advies op maat. Daardoor wordt uw nieuwe douche een heerlijke plek om te ontspannen of juist om energie op te doen voor de dag!


Volg onze socials

Altijd op de hoogte