Moderne badkamer

De moderne badkamer heeft enkele vaste elementen. Strak en tijdloos design met een lichte voorkeur voor een combinatie tussen beton- en houtlook. De inloopdouche mag tegenwoordig wat groter; het bad komt dan soms te vervallen. Het wastafelmeubel zoals we het al sinds jaar en dag kennen, wordt soms ingewisseld voor bijzondere stijlen. Opzetkommen of losse keramische wastafels van 140 cm breed zijn geen uitzondering meer!

Badkamer voor de toekomst

Met een moderne badkamer heeft u alle moderne snufjes bij de hand en is uw badkamer klaar voor de toekomst! Eigenlijk is niets te gek bij een moderne badkamer. Een douche met ingebouwde kleurentherapie? Een bad met heerlijke whirlpoolfunctie? Een wastafel in een bijzondere kleur? Of een toilet met strakke vormgeving? In een moderne badkamer past het allemaal! 

Tegels in de badkamer

In een moderne badkamer passen strakke tegels. Wit hoogglans? Of juist grijs met een betoonlook? Tegels met een contrasterende accentkleur? Of juist tegels die van natuursteen gemaakt zijn, of lijken te zijn? Om een moderne badkamer te creëren, kunt u alle kanten op. Bent u bang dat de badkamer te kil oogt met wit- en grijstinten? Dan zijn vloertegels in houtlook de perfecte oplossing. Zo krijgt de moderne badkamer nét dat warme tintje waardoor u zich er helemaal thuis gaat voelen.