Klassieke badkamer

De klassieke stijl zal nooit verdwijnen. Een warme uitstraling met het gevoel van gezelligheid. Geen strakke harde lijnen, maar mooie ronde vormen, samengebracht met aardetinten tot een compleet smaakvol geheel. In de klassieke badkamer vindt u vaak de ruimte voor een riant ligbad, waarin u heerlijk kunt ontspannen. Kom langs in de showroom van Mijn Thuis om u te laten inspireren door onze klassieke badkamers.

Stijlvolle badkamer

In uw klassieke badkamer kunt u ontspannen in stijl. Een combinatie van warme kleuren, natuurlijke materialen en vloeiende, ronde vormen zorgt ervoor dat uw badkamer voelt als een coconnetje van huiselijkheid. U kunt heerlijk relaxen in de natuurlijke, stijlvolle sfeer van uw klassieke badkamer. 

Natuurlijke elementen

In deze badkamer geniet u van alles wat de natuur te bieden heeft, want een klassieke badkamer geeft u volop mogelijkheden in materiaalgebruik. Een vrijstaand bad in een ronde, organische vorm bijvoorbeeld, of juist een ingebouwd bad met houtlook tegels. Een inloopdouche met muurtegels die eruit zien alsof ze rechtstreeks uit de steengroeve komen. Warme, aardse tinten op de vloer. Het is allemaal mogelijk in uw klassieke badkamer.